lördag 11 februari 2012

Fredag

Ligger i soffan o kollar tv..
Har ätit tacos i 3dagar nu, finns köttfärs kvar för en gång till, sen får det att räcka, börjar bli lite tjatigt, men synd o slänga köttfärsen ju.

Tror ja ökat i vikt igen, fast det är inte så konstigt när ja ätit så mkt mat senaste dagarna.
Men en port kvar, sen blir det väl enkelt igen typ smörgås eller modifast...

Fixade bilen igår, skönt att ha det fixat. Gick bra men tog tid o gjorde ont.

Var i väg till volvo förut o tvättade bilen, 168kr för en automattvätt, Men det var de värt. Bilen var väldigt smutsig så skönt o få den lite renare igen, bra att det finns automattvätt så man slipper tvätta själv, är värt de där pengarna för att spara på ryggen o så är det lite för kallt för att tvätta själv ute..
Men måste göra en motortvätt nångång framöver innan besiktning i slutet på mars, är mkt oljarester efter läckage så risk för en anmärkning på besiktningen annars.
Behöver byta ut några packboxar o packningar på motor o v-låda nångång, så slipper det bli fläckar efter bilen. Men det får vänta ,enklare att fylla på lite olja än att byta allt.....
Vet inte om det kanske e dags o byta kamrem snart oxå, minns inte när den e bytt senast så bäst att kolla upp det. Dyrt att byta, men blir dyrare om den går av.


Hade tänkt åka upp till syrran en sväng nu ikväll, men kl blev så mkt efter handling o mat osv, så de får bli en annan dag.


Hoppas på att få svar på senaste remissen snart oxå, förra remissen som det blev avslag på fick ja svar rätt snabbt på, men denna har ja inte hört nåt om än.
Är 3 månader sedan senaste röntgen nu, vill göra en ny o se hur det ser ut med benläkning osv, men är inget bättre så antar att det inte läkt nåt än.
Tycker de borde kunna göra nånting för att det ska börja läka, kan väl inte gå hela livet utan att det läkt... de 10 skruvarna stabiliserar ryggen, men tror det skulle göra mindre ont om det läker som det ska..


Börjar bli mer förkyld igen tror jag, näsan rinner iaf mer idag. Har jäkligt ont i näsan, speciellt i ena näsborren. Har nog snytit mig för mkt. näsan ömmar...

Sömnen är katastrofal som vanligt, men sov iaf några timmar inatt o så sov jag en timme efter lunch.. Huvudvärken är kvar än, men känns lite bättre efter lite sömn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar