tisdag 3 april 2012

Resultat på datortomografin!

Blev väckt av telefonen förut.
Hemligt nummer...
Var tyst i luren en stund, men sen var det en röst med jäkligt dålig svenska som bröt väldigt,  som sa att han ringde från strängnäs och var kollega till Dara Mardan. Vad han själv hette sa han nog aldrig, tror jag. Han bröt som sagt väldigt mkt så var svårt att höra vad han sa ibland.

Dara var iaf på semester och han ringde pga resultatet på datortomografin jag gjorde 19e mars.
Det var inget bra resultat.
Fattade inte om det hade börjat läka nånting, men förstod iaf att det inte var bra vid senaste operationsområdet, inget ben eller läkning där vad jag förstod.
Sen sa han att det inte såg bra ut med skruvarna, vet inte exakt vad men det lät inte bra.
Det var nånting med skruvarna som inte var som det skulle.....

Läkaren sa att jag behöver en till operation, för att fixa detta.

Han undrade om jag ville boka in en tid med Dara redan nu på ett besök för undersökning och diskussion ang ny operation, eller om jag ville vänta tills Dara kom tillbaks från semestern.

Jag skulle få en tid hemskickad, det skulle troligtvis bli i maj lät det som.
Frågade om jag behövde ny remiss, men det visste han inte.
Tror han skulle kolla upp det med nån. Sen skulle nån höra av sig om det behövdes remiss, troligtvis Dara eller en sköterska skulle ringa om det behövdes en remiss.
Annars så skulle jag få besökstid på posten....

Jävla irriterande när de inte kan riktig svenska! Fatta ju bara en del av det han sa o han verka inte fatta så mkt heller.....

Tror jag behöver få nån att prata med om detta, ska försöka få tag i nån ortoped och be att de kollar röntgenbilderna och hör av sig.
Jag väntar även på en tid för en 2a bedömning i Uppsala, så ortopeden kanske vet hur lång väntetid det är dit....

Har inget förtroende för strängnäs längre efter allt som har hänt, så är väldigt tveksam till att lägga mig på operationsbordet igen o låta dom skära upp mig en 3e gång...
Men kommer Uppsala fram till samma sak så kanske de kan göra nya operationen, bara hoppas de är bättre isåfall...

Blir så trött på strängnäs... På återbesöket i november sa ju läkaren att det inte såg bra ut o jag behövde en ny operation, men 2veckor senare ringde han o sa att allt var bra och det han sa innan på återbesöket stämde inte och det var tack o hej, de kunde inte göra nåt mer för mig....

Men efter att ortopeden var på dom lite så fick jag ju en ny datortomografi och nu så säger de typ samma sak som på återbesöket, ser inte bra ut o behöver ny operation....

Det fick mig bara ännu mer att tro att det Dara sa 2veckor efter återbesöket i telefon bara var skitsnack...

Jag kan väl iaf åka till Strängnäs på ett besök och se vad han säger och vad han har för förklaring till att han sist ändrade sig o sa att det var bra o inte behövdes en op, när jag tydligen måste opereras en gång till..
Sen vet jag inte om jag då ska berätta för dom att jag väntar på en second opinion i Uppsala, eller om jag bara ska säga att jag vill avvakta ett tag innan jag bestämmer mig för en ny op.

3 kommentarer:

 1. Tack för ditt inlägg! Nu förstår jag att Srängnäs inte är något för mig.

  SvaraRadera
 2. Jag håller inte alls med om vad du säger! Du har rätt till din åsikt men gäller inte mig. Rätt behandling, lyckad operation och bra omvårdnad med duktiga sjuksköterskor. Jag önskar dem det allra bästa i famtiden!

  SvaraRadera
 3. Alla som blivit bra efter operationerna har fått ett bra o trevligt bemötande av läkarna.
  Men väldigt många av oss som blivit sämre efter operationerna där har fått ett helt annat bemötande av läkarna efteråt!
  Innan op så har allt varit bra o sköterskorna var mkt bra o maten var god.

  SvaraRadera