måndag 14 november 2011

Smartson söker testpiloter till Vileda 1-2 spray

Nu söker Smartson testpiloter till Vileda 1-2 spray.
Stod faktiskt och kollade på denna mopp, på coop för några veckor sedan. Funderade på att ev köpa en, men visste inte då om den var bra eller inte, så blev inget köp.
Men det jag läst om den verkar väldigt bra!
Så nu hoppas jag på chansen att få testa en Vileda 1-2 via smartson :)

Vill du ansöka till testpilot så klicka här.


1-2 Spray är en mopp från Vileda som passar såväl till den snabba uppfräschningen som till den grundliga storstädningen. Med rengöringsvätska inuti moppskaftet är 1-2 Spray alltid redo att användas – även utan hink & urvridare.
Du kan snabbt och enkelt spreja ut en lagom mängd vätska på golvet och ta bort smutsen. Moppen aktiveras genom att genom att du trycker på avtryckaren, då sprejas 2 ml vätska ut och lägger sig som en fin dimma på golvet framför moppen. Sen är det bara att sätta igång att städa! Själva moppdynan är tillverkad av 100% microfiber för att ge bästa rengöringseffekt, det är de splittrade fibrerna som samlar upp den minsta smutsen och tar bort de tuffaste fläckarna.
För bästa resultat, använd 1-2 Spray tillsammans med 1-2 Spray rengöringsmedel. Rengöringsmedlet säljs färdigblandat i en flaska för att göra det enklare att fylla på moppen igen. Flaskan innehåller 750 ml vilket räcker till 3 fyllningar och moppen rymmer 250 ml vätska som räcker till ca 130 kvm golvyta. Man kan även använda bara vanligt vatten i moppen men tänk då på att inte använda hårt vatten (WH III + IV).När man har husdjur och barn så blir det ofta smutsigt fort, denna mopp verkar väldigt bra för att snabbt kunna moppa av golven och inte behöva bära med en tung hink med vatten.
Med tanke på min dåliga rygg, så är det ett stort plus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar