måndag 19 mars 2012

Måndag

Idag var jag till sjukhuset i Karlstad och gjorde en datortomografi!
Nu är det bara att vänta på resultatet.
Hoppas att även ortopeden kollar bilderna och berättar för mig vad de ser. Men Strängnäs kommer väl iaf att göra en bedömning.
Sen så kommer nog även dom i Uppsala ta del av röntgenbilderna, så får väl resultat från dom oxå när jag ska dit på en 2a bedömning nångång framöver... Har iaf meddelat min läkare på VC att jag valde Akademiska i Uppsala, så hon skickar väl det vidare till ortoped som skriver remiss, så bör få komma dit inom 3 månader..

I morgon bitti ringer smärtsjuksköterskan till mig o kollar hur det gått.
Slutade ju med tramadolen för en vecka sen o ökade oxycontin lite istället, men det har inte gått så bra för mig.
Har mera värk än normalt, har haft huvudvärk i en vecka, häromdagen hade jag hög feber, känner mig även snurrig/yr när jag står upp... Fast vet inte om det beror på tabletterna....
Får se vad hon säger i morgon.

Behöver komma på något bra att skriva ihop, som jag kan skicka till VD´n i Strängnäs.
Vill klaga lite på "min" läkare där, man beter sig inte som han gjort......
Men är svårt att komma på vad jag ska skriva, så det låter bra...Loggade nyss in på skatteverkets hemsida, man kan ju kolla skatten nu och se vad/om man får återbäring.
Blir iaf några kronor jag får tillbaks på skatten! Så det är bra, kanske ska passa på o köpa lite nya kläder lr nåt, var längesen ja gjorde det.

Fick besked från polisen i Skåne förra veckan ang anmälan jag gjorde i juli förra året, då jag betalade 910kr för ett hemmabiopaket på tradera som jag aldrig fick....
Fallet blev nu nedlagt, brott kunde ej styrkas.

Blev ja irriterad på.
Både polisen här i stan och i Kristianstad har sagt att det var ett solklart fall med bra bevis och de hade båda svårt att tro att det skulle bli nedlagt.
Den jag anmälde var även välkänd av polisen och hade fler anmälningar på sig, både för bedrägeri via tradera och lite grövre brott....
Ändå väljer de att lägga ner fallet. Är så jäkla dåligt gjort av dom.
De fick massa papper av mig med konversationer osv som var ett bra bevis.
o så var det fler som anmält plus han var känd av dom, ändå blir det nerlagt.

Tydligen är det okej att ta betalt för saker via internet som man aldrig skickar....

1 kommentar:

  1. håller tummarna att det blir bättre! som dom betett/beter sig i strängnäs är fasiken inte acceptabelt, toppenbra då det går bra men gör det inte det då är dom inte roliga att ha med att göra, jag kommer då aldrig mer rekommendera någon att fara dit!

    SvaraRadera